- Verder met Achtergrond-opmerkingen

 
Waar het mij om gaat:
Persoonlijke geschiedenis 1975-2000


Ik wil in ieder geval mijn persoonlijke geschiedenis van 1975-2000, wat dan mede een geschiedenis van Amsterdam en de UvA zal worden, uitschrijven en op CD uitbrengen, inclusief vele fotoos en telefoonbanden van gesprekken met immer onverantweurdelijke en onaenspraekelijke ambtelijke meesters in de rechten en doctorandussen politicologie uitbrengen.

Dit zal mede een commercieel project zijn, en zal een uitgebreide - grotendeels afgeschreven maar op deze site niet gepubliceerde - geschiedenis bevatten.

Bij gebrek aan een tijdige toekenning van mijn schadevorderingen op de discriminerende Gemeente Amsterdam en de discriminerende gemeentelijke Universiteit van Amsterdam zal dit een van mijn pogingen te zijn in Nederland te overleven zonder afhankelijkheid van de terreur van de Amsterdamse Sociale Dienst.

Lezers die geinteresseerd zijn mijn website of "ME in Amsterdam" t.z.t. op CD te ontvangen, met veel meer materiaal dan op deze site staat vraag ik mij dit te laten weten per e-mail: maartens@xs4all.nl

Beloftens over wanneer deze waarlijk prachtige en unieke CD te koop zal zijn kan ik op het moment niet doen, maar ik hoop ergens in 2000 iets zeer fraais en zeer leerzaams te koop te kunnen bieden.


 

 

Colofon:
first:
27 Oct 1999
last:
28 Oct 1999

Maartens@xs4all.nl