\ 

Nederlog

 

17 november 2009

 

Iconificatie van de siteIk heb vandaag een deel van de site geiconificeerd, waarmee ik bedoel dat op het moment de secties Nederlog + Nedernieuws, Multatuli, en het Philosophical Dictionary - nu zijn voorzien van een icoontje, wat wil zeggen dat de bestanden in deze secties nu in uw browser verschijnen met een afbeelding als deze 
                                                 
links van de titel of bestandsnaam. (*)

Een en ander dient om de html-bestanden van mijn site makkelijk visueel te onderscheiden van andere html-bestanden.

Het icoontje zelf is 766 bytes klein, maar neemt toch 4 Kb in beslag op uw harde schijf in Windows, want dat maakt geen kleinere bestanden. En ik heb het herhaald in iedere folder, omdat dit om diverse redenen het makkelijkst is.

Later meer, want een en ander vergde wel dat ik het totaal van de van icoontjes voorziene bestanden allemaal opnieuw op moest laden, hetgeen voor de drie genoemde secties ruim 100 MB is.


P.S. Ik weet overigens niet hoe een en ander gaat op computers die geen Windows XP draaien, maar het hoort in geen geval een probleem op te leveren.

(*) Het kan zijn dat het niet werkt, maar dat ligt dan waarschijnlijker wel dan niet aan de instellingen van uw browser. Als het niet werkt krijgt u trouwens - althans in Windows - een standaard Windows-icoontje te zien, dat afhangt van de instellingen van uw browser of configuratie van Windows.

Maarten Maartensz

        home - index - top - mail