\ 

Nederlog

 

30 oktober 2009

 

Gezondheidsproblemen + ComputerproblemenZoals de titel zegt "geniet" ik weer eens van zowel het één als het ander, al variëren allebei.

Hoe het zij... als u op deze plaats niets leest de komende tijd of als de site niet meer bijgehouden zou worden, dan staan de redenen in de titel.

Ik weet het niet en zie wel, maar voor het moment werkt e.e.a. voldoende om deze mededeling op te laden, en dat is weer dat.

En trouwens... e.e.a. zou makkelijk op te lossen zijn met wat hulp waar ik al 32 jaar recht op heb, maar ja - ik leef in een beschaving waar ik al 32 jaar als niet of nauwelijks ziek of als fraudeur geldt, omdat in dit soort beschaving een medisch dokter alwetend is, en eenieder die dat niet ziet, en meent aan enige ziekte te kunnen lijden waar de medicus geen weet van heeft, daarom voor "gek" en "fraudeur" doorgaat - en zie eergisteren, voor argumenten voor hoe schunnig en frauduleus deze medische overwegingen feitelijk zijn.


P.S. Hoe het zij, als mijn computer het nog doet en mijn gezondheid toereikt, dan zal ik in ieder geval op 15 november op deze plaats een stukje over de stand dan schrijven.

Maarten Maartensz

        home - index - top - mail