\ 

Nederlog

 

14 augustus 2009

 

Over de site en ME (opmaak)

 

Met de ME houdt het niet over, maar het gaat nog steeds beter dan in juli, en de opening van de site is van een extra gemak voorzien, namelijk zogeheten Screen Tips (ook in goed managers-nederlands: Hoorde u de Rabo-radio-advertentie over "Bis Nis Keeses" al? Jesus Christ, spiek yer mudderlenkwis, juu fuuls!).

Mijzelf komen die tips toch wel een beetje als was het opmaak voor een toch al van zichzelf mooie vrouw voor, maar het is (übernorm van zowel de PvdA als de reclamewereld: conformisme als levensroeping)

"geheel van deze tijd".

Maar goed - het is ook verduidelijkend en iets meer inzicht en context biedend, dus vandaar.

U kunt een en ander desgewenst bewonderen door in de opening van de site de cursor/muis op een link te plaatsen: U krijgt dan vrijwel onmiddellijk (op enkele plaatsen: niet) een heuse Skrien Tip te zien.


P.S. De Nederlandse opening heeft gedeeltelijk Engelse screentips en gedeeltelijk geen op het moment, maar wordt veel minder gebruikt. En morgen of overmorgen meer in vervolg op gisteren, dat overigens nu eindelijk behoorlijk geformatteerd en doorgelinkt is (mijn links tellen rationeel mee voor mijn argumenten).

En de jaar-indexen zijn nu veel makkelijker bereikbaar, met links in de top, direct onder "Nederlog".

Maarten Maartensz

        home - index - top - mail