Nederlog        

 

28 november 2007

                                                                 

Meer over macht

 

 

Mijn vorige stukje ging of macht en geluk.

Mijn eigen macht en geluk in Nederland zijn zeer beperkt, en mijn pijn, misère en armoede zijn zeer groot, en ook heb  ik heb weer eens een reeks beroerde dagen vanwege ME en de machinaties van de SD/DWI, maar aangezien ik altijd blijf doorredeneren zelfs als ik de hele dag uitgevloerd, met pijn, en zonder enige hulp in bed lig - bedankt ambtenaar Lont! bedankt ambtenaar Edelaar! bedankt ambtenaar Berkhof! bedankt ambtenaar Schreuders, hoofd van de Amsterdamse ambtelijke terreur-organisatie SD/DWI die primair is gewijd, zoals het hele Amsterdamse gemeentebestuur, aan de bescherming van de burgemeesterlijke mafia-maten van de Amsterdamse harddrugs-handel en de belangen van de Amsterdamse drugsmafia (10 miljard euroos omzet minimaal per jaar!) - kan ik u melden dat een en ander wat uitgebreid is wat de logica van macht betreft.

Hoe het zij, later meer over deze Amsterdamse burgemeesterlijke zelfverkozen terroristen, grage vergassers van deze Amsterdamse invalide, en bijzonder vrijwillige beschermers en dienaren van de Amsterdamse harddrugsmafia, en ook gretige en gewillige bevredigers van hun eigen sadistische perversies, want daar schijnt het toch gewoonlijk op neer te komen, afgezien van leugens en poses, en afgezien van gratis lijntjes cocaïne of illegale bijdrages voor het tweede huis in Frankrijk: O, het is zo leuk om iemand die ànders is dan een doorsnee Nederlander, laat staan een doorsnee Amsterdams ambtenaar, en die ziek en invalide is, en niet deze Hollandse heilstaat voor drugshandelaren, junken, en bestuurlijke beestmensen, de dood te proberen in te drijven door twintig jaren sarren, zuigen en fysiek bedreigen.

Leedvermaak is immers de voornaamste bron van vermaak voor de grote meerderheid van de menselijke doorsnee, bij gebrek aan talent en interesse in beschaving, kunst, of wetenschap.

Maar ondertussen heeft u hier iets over macht, dat ikzelf nooit ergens las, zoals trouwens héél veel op mijn site in Philosophy en Logic.

Het zou mensen met een redelijk verstand, ook zonder veel kennis van logica, redelijk wat kunnen verduidelijken over macht, waar veel over gepraat en geschreven is, maar weinig goed en helder is gedefinieerd, en nog minder behoorlijk logisch beredeneerd.

Maarten Maartensz

 

        home - index - top - mail