Nederlog        

 

16 oktober 2007

                                                                 

Ik word gelinkt dus besta

 De titel is natuurlijk een variatie op Descartes, en wordt veroorzaakt door mijn bevinding dat de meeste files in het hernieuwde ME in Amsterdam nu n of twee Google-punten hebben.

Dit doet me plezier (zie ook de mail aan mijn huisarts), en zal de gemeente Amsterdam, de SD/DWI, en de UvA geen plezier doen.

Mijn dank aan wie ME in Amsterdam linkt, en over het leed dat dit de gemeente Amsterdam doet kan ik alleen zeggen dat

1.  ik in ieder geval de Nederlandse en internationale wetteksten aan mijn kant heb en dat
2.  ik meen dat ik mijn beweringen op mijn site wettig en overtuigend bewezen heb.

En ik zie een en ander graag behandeld voor het Europese Hof te Straatsburg, bij gebrek aan enig geloof in een werkelijk objectieve Nederlandse rechtbank (die, volgens nieuws van gisteren, kennelijk grossiert in tkstraffen - 60 uur kindertjes onderwijzen in Moderne Nederlandse Normen En Waarden, bijvoorbeeld - voor moord en verkrachting, mits deze maar door - de gelijkwaardigen van - burgemeesters of ambtenaren zijn verricht).

Trouwens... het Engelse deel van mijn site, over Philosophy en Logic, wordt wel gelinkt, ook tot mijn plezier. Ik heb een grote site, en heb tot nu toe niet geteld hoeveel Google-punten het totaal heeft, maar het reikt kennelijk boven de 100. De site van Ayaan De Eerlijke komt lang zover niet, bijvoorbeeld.

Voor een anonieme invalide dunkt me dat niet zo slecht.


P.S. Misschien moet ik ambtenaar muhneer Lont verwijzen naar Schopenhauer (en Babelfish voor vertaling en Wikipedia voor verklaring wie dit nu weer geweest kan zijn). O, en misschien moet ik k opmerken dat ik "muhneer" schrijf omdat alle ambtenaren van de SD/DWI dat wordt z, en niet anders, uitspreken tegen mij, althans in de zeldzame gevallen dat ik ze daartoe weet te bewegen. Al 23 jaar. Waar zou dt toch aan liggen?

Maarten Maartensz

 

        home - index - top - mail