Nederlog        

 

2 oktober 2007

                                                                 

Bambi is back!

 

 

Mijn eigen hartedievegge is terug, de allerknapste Nederpolitica sinds Erica Terpstra - en als ik het allemaal goed verstaan heb uit haar eigen trotse zeggen, dan is

"Ayaan Hirsi Magan ... zoon van Albedrog zoon van Geheelvals zoon van Oplichter zoon van Bedrieger"...

(... nog vele zonen van ... )

"dochter van Oranje ... zoon van Ali"

terug in Neerland, met een algehele opsomming van de naar Somalisch Recht levende adel waaraan de Hooggeborene Politieke Neerlandse (ook) Übermensch - Ethnisch Correct gegleufd naar fem-fac-normen van het P.C. damesblad Opzij - ontsproten is, voor de verbaasde verwelkomende marechaussées van de IVD.

Cisca Dresselhuys stond hijgend klaar om Haar Liefste Feministe, en nog voorbeeldig zwart ook, aan de borsten te prangen, en plotseling gaat het weer beter met Neerland, want Onze Grote Vrijheidsstrijdster, met een leven vol van dekadenlange heldendaden in Het Verzet is terug in Haar en Ons Vaderland.

Gejubel alom, en Wilders en Verdonk hebben haar vast reeds gemaild en gebeld voor gezamenlijke optredens op TV, en plekken op kandidaten-lijsten, ongetwijfeld.

Waarom De Heldin terug is is niet helemaal duidelijk - immers, zoals de Grote Verzetsheldin het ooit zelf verwoordde, geheel authentiek-integer:

"Ik heb wel vaker het gevoel dat het leven met me op de loop gaat. Kijk, ik heb burgeroorlogen meegemaakt, dit kan er nog wel bij, het valt allemaal wel mee."

want in de V.S. kan iedereen met het inkomen van Ayaan De Integere makkelijk een elegant damespistool met vergunning kopen, om zich alles wat niet deugt van het lijf te kunnen houden, en zichzelf te kunnen verdedigen tegen Het Terrrorisme, in plaats van éérst BN'er te worden om bescherming te krijgen bij bedreiging in Onze Democratische Rechtsstaat.

Maar de Grote Ayaan kàn niet meer zonder beveiligingsboys leven, wìl dat ook helemaal niet meer, en wenst dat de Nederlandse belastingbetaler in bevredigende beveiligingsboys blijft voorzien, opdat Onze Nationale  Verzetsheldin almaar méér fictionele auto-bio aan haar ghostwriters kan dicteren, ondertussen sterkte puttend uit frekwente blikken op haar boys, en inspiratie uit hun dagelijkse bevredigende beveiliging.

En zolang de Denkster Van Wereldformaat in Neerland verblijft wil ze ook haar boys om zich heen, net als haar Gelijkwaardige - zegt Afshin, dus is dat zo - Ehsan Jami, the yummiest "male" political careerist Holland has ever known, just like Ayaan The Honest is the most beautiful female politician ever to have made a career in Holland.

Verworven rechten, meneer en mevrouw Modaal! Op uw kosten! Maar o zo integer en begaafd! Verzetshelden! Strijders Tegen Onrecht En Fascisme! In de aanbieding voor maar enkele honderden miljoenen (voor bevredigende beveiligingsboys met toebehoren) p.p.p.j. Een schijntje!

Dat Recht op die Mensen-Rechten van Bescherming Tegen E-mail Bedreiging kan je namelijk allemaal direct van Haar àfzien, vooral indien Zij gekleed is in Haar Geliefde Gucci-outfit (de aanschaf waarvan haar het elegante damespistool helaas onmogelijk maakte).

Volgens de vandaagse NRC heeft deze krant een webforum over de Vrijheidsstrijdende Liberale Denkster (Van Wereldformaat) geopend, waarop de eerste lezersbijdrage deze was (van lezeres 'Yvonne', volgens de NRC-redactie):

"Haar manier van binnenkomen was al onfatsoenlijk, haar manier van vertrek even onfatsoenlijk. Waarom moet de gemeenschap de beveiliging van dit vrouwmens betalen? Wij zijn haar niets verplicht, sterker nog zij is ons iets verplicht. Ze heeft een bepaalde sfeer gecreëerd in ons land en heeft ons ermee laten zitten."

Ja, maar het probleem is dat als deze of gene gek haar afschiet Wilders of  Verdonk wellicht de daaruit resulterende verkiezingen wint, en wellicht met De Denkster Herself als Em Pee, of Minister Integratie-Zaken, als de schutter haar mist of alleen oppervlakkig verwondt (wat God verhoede!).

Van mij mag ze dus omringd blijven met al haar boys, al heb ik wel twee aantekeningen daarbij:

1. Het zou niet meer dan rechtvaardig zijn, en ook minstens de helft minder bezwarend voor de schatkist, en  met grote romantische potentielen ook, als Ali en Yummi op één geheim adres te slapen werden gelegd, zolang deze twee Gelijkwaardige Vrijheidsstrijders op Nederlandse bodem hun Goede Werken verrichten, en BBN'er zijn (Bewaakt Bekend Nederlander).

2. Van mij mag ze ook van Hirsch Ballin een vergoeding krijgen voor 1 damespistool, met 1 paarlemoeren handvat, en 5 kleine diamantjes, plus 1 doos patronen, plus 1 bus pepperspray, plus 12 mariniers-condooms met Dorrestein-glijmiddel, plus 1 i-Phone met 1 speciale knop naar het geheime telefoonnummer van Hirsch Ballin...

... maar dat lijkt me wel de limiet van de Neerlandse verplichtingen, en overigens méér dan voldoende, voor Een Groot Verzetsstrijdster, om zich in en rond het AEI mee staande, gaande, bekend en beroemd te houden.

Haar collegae daar doen dat namelijk ook (en misschien dat Hirsch Ballin in een royale bui 1 20-ritten kaart Zelfverdedigings- en Conditie-training kan bijleveren, in a mixed - for the boys - mono-cultural gym, in Washington D.C.).

Tenslotte.

Helaas voor het romantisch potentieel - leer ik van de door mij hervonden Ebru Umar, nu met een geheel nieuw permanent, dat haar aardig staat, een betere stijl, en zelfs een redelijke bekendheid met bepalende lidwoorden en kwalificerende adjectiva, voor Metro columnerende - is, volgens een mannenkenster als Ebruutje (die immers maar 1.60 m is) Ehsan De Verzetsheld een niet-ontkastte nicht.

Waar ze dat van weet, afgezien via het kenmiddel der vrouwelijke hormonen of journalistieke informanten, weet ik niet, maar het is wáár dat Jami mij de keren dat ik Yummi hoorde - om mijn niet-vrouwelijke zelf te citeren en Anglais

he certainly sounded like an unadulterated male hysteric of major proportions.

Dus wellicht heeft Ebru gelijk.

Maar het is overigens een mooi stelletje, Ali en Yummi, en ik zou ze toch écht, ook vanwege de staatsuitgaven, samen in 1 huis stoppen (met 1 bed en 1 douche) voor de gezamenlijke veiligheid en gezelligheid, opdat ze - als Gelijkwaardige Verzetsstrijders ook, volgens Afshin - maar véél mogen brainstormen met elkaar, en de bevredigende beveiligingsboys.

Wie weet komt er een Nieuwe Verzetsstrijder (m/v/bi) voort uit al dit koppelen - en deze uitgelezen kans op Integer Autochtoon Neerlanderthaals Heldengeslacht zouden we toch niet voorbij willen laten gaan, nietwaar?


P.S. Mijn eigen mening is dat hoe eerder juffrouw Ali geretourneerd wordt naar The Home Of The Brave hoe beter - en de voorzieningen in 2. hierboven hoeven écht niet het niveau van mijn maandelijkse bijstands-uitkering te overstijgen, dunkt me, gegeven artikel 1 van de Grondwet.

Maarten Maartensz

 

        home - index - top - mail