Nederlog        

 

14 september 2007

                                                                 

Rita unser neuer Führer

 

 

Ik neem aan dat het vandaagse nieuws zal zijn dat Rita, met Kai aan Haar Zijde, een nieuwe politieke partij op zal richten, met autochtone raszuiver-heid van Ons Neerlands Erfgoed als Einddoel van Beschaving, natuurlijk in samenspel met het afvoeren van al wie niet deugt richting Guantanomo of Syrië, met 32 euro's "Van Onze Nederlandse Samenleving" op zak, en een afgeplakte mond en kalmerende injectie voor reis en verblijf.

Wel.... zie mijn Democracy Plan en Bureaucracy Plan voor wie wil begrijpen wat ik ervan vind.

Maar ja - ik weet het: de grote Nederlandse Weldenkende Meerderheid, met een IQ ca. de helft van het mijne, vindt dat ongetwijfeld intens slecht van mij, en vreselijk en verwerpelijk élitair ook: Liever een Hitler of een Rita dan begaafd bestuur dat het intellectueel, moreel en menselijk niveau van Hazes, Hitler, Brood, Brink of Bauer zou kunnen overstijgen, nietwaar.

De doorsnee Nederlander wordt veel liever bestuurd door een Vader Abraham of Hazes-kloon dan door een Newton of Shakespeare, want dat zijn helemaal geen 'Gewonuh Minsuh', en dat is een doodzonde in Nederland, dat niet voor niets "Neder-land" heet.

En als God minder hield van domme en wrede mensen zou hij er veel minder van geschapen hebben, nietwaar, in Zijn Almacht, Alwetendheid en Oneindige Goedheid.

Wij Nederlanders moeten dus maar blij zijn met Onze 16 miljoen Hazes-gelijkwaardigen, en binnenkort, hopen Rita en Kai, haar trouwe evangelistische leugendokter, gesteund door miljoenen kiezers van vermeend Gezond Neder-Verstand, zullen wij allen kunnen genieten van Het Leiderschap van de Nieuwe Nederlandse Pimmiaanse Populiste, met een steekje of wat los, maar met een heel begrijpelijke Jip- en Janneke-taal toegesneden op het formaat van de grote Neerlandse meerderheid: De meer dan 50% randdebiele Nederlandse democratische kiezers.

"Mon dieu, mon dieu, ayez pitié de mon pauvre peuple!".

Maarten Maartensz

 

        home - index - top - mail