Nederlog        

 

29 augustus 2007

                                                                 

Liegende BN'ers

 


Ik houd van logica, dus het viel me op dat het onjuist is - van Mabel, die het niet deed met Klaas B., en Friso, die niet homofiel is - dat het onjuist is onjuiste te hebben verwijderd in "onvolledige en onjuiste informatie" (van de Wikipedia) al is het juist dat premier Balkenende zei dat het "onjuiste informatie" was.

Lieve Mabel, de geest van Klaas B. hàd je moeten influisteren een internet-café te gebruiken, voor het verspreiden van onjuiste informatie over onjuiste informatie.

Maar goed - het is een barokke vorm van publiek liegen, waar juffrouw Ali/Magan ook héél goed in is: Het was een leugen dat het een leugen was dat het een leugen was dat ze Ali heette (want haar grootvader, in 1850, bij zekere gelegenheid...). Geloof me!

En Nederlanders hebben iets met negatie, zoals enerszijds aangetoond door de diep-Nederlandse haat van de haat, en anderszijds door L.E.J. Brouwer (grondlegger van het wiskundig intuïtionisme, volgens wie het niet per se waar is dat als het niet zo is dat het niet zo is, het dan wel zo is).

En zo leidde politiek naar logica...

Maarten Maartensz

 

        home - index - top - mail