Nederlog        

 

24 juni 2007

                                                                 

 Formaatverandering van Nederlog

 


Ik ben sinds een paar dagen bezig het formaat van Nederlog te wijzigen naar dat van dit stukje: Met deze html-opmaak, en met n stukje voorzien van datum per bestand.

Ondertussen is Nederlog gedaan, maar er zitten nog redelijk wat linkfouten in. Ik ben ook van plan de voorganger van Nederlog, dat Nedernieuws heet en dat ik schreef in 2004 en 2005 naar dit formaat om te zetten.

Als een en ander op orde gebracht is dan zal ik waarschijnlijk ook zip-versies maken, per jaargang, zodat u mijn eigen meningen en stukjes makkelijker kunt vergelijken met die van anderen.

Voor nu is er in ieder geval Nederlog van 2006 en 2007, in ca. 250 bestanden, over 6.5 MB, aan elkaar geschakeld via de pijlenknoppen rechtsboven in de volgorde waarin ze geschreven werden. 

Als gezegd, de meeste links naar andere Nederlogs vanuit Nederlogs werken nog niet (en de oude Nederlog-files zijn verwijderd), terwijl er ook nog enkele files tussengelinkt moeten worden die ik per abuis oversloeg tot nu. Ik hoop e.e.a. de komende week in orde te brengen.

Mcht u nu - het kn gebeuren - behoefte voelen aan wat ideen... wel, probeer bijvoorbeeld Over gevaarlijke ideen.

Er is nog veel meer, en ik wens u veel leesplezier.

Maarten Maartensz

 

        home - index - top - mail