Nederlog        

 

20 januari 2006

                                                                 

Drugscensuur en drugsterreur in Amsterdam

 

 

Amsterdam is levensgevaarlijk vanwege drugsterrorisme, dat tot nu toe zeer veel meer doden heeft gemaakt dan Al Qaeda. Hier is een berichtje dat ik, gezien mijn gezondheid, in ME in Amsterdam heb moeten plaatsen, bewogen door een geru´neerde gezondheid en terreur:

GECENSUREERD - De betrokken huisbaas heeft in 12 januari 2006 onder bedreiging met "juridische stappen", ongetwijfeld door verstandige mensen in Amsterdam, waar ieder jaar vele drugsmoorden plaatsvinden, te lezen als "Als u iets doet wat ons niet bevalt laat ik je vermoorden" (zoals zijn inpandig gevestigde harddrugshandelaars vijf keer deden) gesommeerd dat zijn naam verwijderd wordt. De jaaromzet in illegale drugs in Amsterdam bedraagt vele miljarden; er wordt veel gemoord door professionals; en alleen politici krijgen bescherming of bewakers. Hulde aan Cohen, Patijn en Van Thijn, onder wie de Amsterdamse illegale drugshandel minimaal 25*19 = 475 miljard guldens = 235 miljard euros heeft omgezet de laatste 25 jaar, in soft en hard drugs. De betrokken huisbaas bestrijdt het gestelde niet - hij wil alleen dat zijn naam er niet bij staat. Zie het Van Traa-rapport.

Het is niet anders, lezer - en het lijkt me een evident bewijs dat de terreur van, door of namens bij de harddrugshandel zeer veel geld verdienende huisjesmelkers nog steeds bestaat en doorgaat in Amsterdam, en mijn leven daar nog steeds ernstig gevaar loopt.

Wat fijn dat deze site buiten Nederland is gevestigd, en dat er vele CD-s van mijn site zijn, met daarop de ongecensureerde versie: Word ik vermoord, dan is in ieder geval namens wie.

Ik heb te maken met een de zeer rijke, zeer machtige, geheel boven de wet staande en sinds 1988 door de Gemeente Amsterdam op alle niveaus beschermde, gedoogde, geprotegeerde GECENSUREERD die mij heeft laten vergassen en met moord bedreigen, en die ik moet beschouwen - ik spreek als psycholoog - levensgevaarlijke psychopaat.

Wie het niet gelooft of voorlichting behoeft of achtergronden wil weten leze ME in Amsterdam en het Van Traa-rapport, dat overigens het beste via mijn commentaren te lezen is, omdat die aanmerkelijk beter geschreven zijn dan het rapport. Ze bevatten links naar de tekst.

Is dit laf? Misschien, maar ik ben te vaak te geloofwaardig met moord bedreigd door de harddrugs handelende zakenpartners van deze beestmens, en heb mij te vaak tot B&W van Amsterdam gewend.

Ik heb in mijn eentje en met mijn gezondheid geen enkele kans niet vermoord te worden als zo'n man dat wil.

En als ik vermoord ben kan ik niet meer schrijven of denken, terwijl ik levend altijd nog de kans heb zelf recht te doen.

Voor het moment schik ik me, noodgedwongen, zoals mijn vader zich moesten schikken naar de luimen van de SS tussen 1941 en 1945.

Hulde, hulde, hulde aan Cohen, Patijn en Van Thijn, onder wie de Amsterdamse illegale drugshandel minimaal 25*19 = 475 miljard guldens = 235 miljard euros heeft omgezet de laatste 25 jaar, in soft en hard drugs!

Maarten Maartensz

 

        home - index - top - mail