Nedernieuws        

 

18 november 2005

                                                                 

Mijn ME 

 

 

Mijn ME lijkt nog steeds niet bijzonder geholpen door carnitine. Misschien maakt het enig klein positief verschil, maar echt overhouden doet het niet.

Het deel op mijn site over ME is wel bijgewerkt, want ik heb ondertussen wel redelijke informatie gevonden: Er is een Engelse dokter, Sarah Myhill M.D. die gespecialiseerd is op ME en duizenden patiënten heeft behandeld, feitelijk met een theorie zoals ik opstelde en opschreef in 1987 en met orthomoleculaire methoden, waarvan ik dacht dat ze mij langzaam beter maakten totdat de gruwelijke jaren van terreur boven de Amsterdamse drugshandel die beschermd werd door het Amsterdamse College van B&W en de Amsterdamse politie daar een eind aan maakten, en wat resteerde van mijn gezondheid nu voor 17 jaren grondig en vrijwel volledige ruineerde, alles ook kennelijk met welbewuste sadistische opzet, omdat men heel goed wist dat ik ziek en invalide was, wat het voor de Amsterdamse bureaucratische en bestuurlijke betrokkenen kennelijk alleen maar makkelijker en leuker maakte: "Jij durft te protesteren?! We zullen je leren!".

De theorie van Myhill lijkt ook op een van Jacob Teitelbaum M.D., een Amerikaanse arts. Het probleem is iemand in Holland en bij voorkeur Amsterdam te vinden die mij dit voor wil schrijven. Er is ondertussen wetenschappelijke en empirische steun genoeg voor, en ik ben nu 27 jaar ziek, en heb zelf onafhankelijk en eerder dan beide genoemde doktoren, op empirische en wetenschappelijke gronden, dezelfde theorie opgesteld, en een soortgelijke aanpak gebruikt, en zelf betaald.

De site van Myhill is tot nu toe de zinnigste die ik ken over ME, en ik ontleende er in ieder geval één tip aan, tot nu toe, die iets schijnt te helpen: Meer B12. (Wellicht is ze ook interessant voor jou i.v.m. asthma.)

Het feitelijke Nedernieuws deze keer gaat vooral over liquidaties. Ik begin met de kennelijk, naar wijd verbreid Nederbevinden, verreweg belangrijkste en spraakmakendste liquidatie.

Maarten Maartensz

 

        home - index - top - mail