Nedernieuws        

 

27 september 2005

                                                                 

Amsterdamse corruptie 

 

 

Er is weer enig nieuws van het Amsterdamse corruptie-front. Gemeentebelastingen - vreemd of niet vreemd: sinds ik jaren geleden een redelijk slimme zogeheten allochtone dame daar sprak over mijn problemen in Amsterdam de enige gemeente-dienst die zich behoorlijk tegen mij heeft gedragen - heeft het uitgezocht, en de zelfvermeende deugdheld Job Cohen wil nu 200.000 euro onterecht uitgekeerde "vergoedingen" terug van 5 van de 9 politieke partijen in de Amsterdamse gemeenteraad.

De gemeentepolitici hebben het geld uitgegeven aan zichzelf; aan feestjes; laten verdwijnen in het boekhoudpotje 'Vergissingen' (ja, heus); etcetera. De enige gemeentepoliticus die ik in 17 jaar vragen sinds mijn vergassing en moordbedreigingen boven een Amsterdamse harddrugshandel persoonlijk te spreken kreeg, Gonnie van Oudenallen, is een kennelijk authentieke fasciste: Aanhangster van de ex-LPF griezel Hildebrand Wijnberg die nu ferm achter Filip de Winter staat, en bleek de grootste oplichter van het zooitje authentieke politieke oplichters.

Ik vermoed dat die 200.000 euro's voorgoed verdwenen zijn, maar zou gemeentebelastingen ernstig in overweging willen geven dat ikzelf tientallen keren ben vervolgd met en door deurwaarders, en dat als de gekorte bijstand goed genoeg is voor mij, deze voorziening zeker goed genoeg is voor de gelijkwaardigen van Oudenallen en co. En dit betreft politiek tuig dat je kort moet houden uit welbegrepen beschavingsbelang, zou ik zeggen: Vervolgen tot ze niet meer bestaan is mijn visie op dit zooitje evidente dieven van de gemeenschap.

Maarten Maartensz

 

        home - index - top - mail