Nedernieuws        

 

27 september 2005

                                                                 

Prinsjesdag      

 

 

Het was de afgelopen week weer eens Prinsjesdag, zoals je waarschijnlijk ontgaan is in Denemarken. Ik heb weinig zin er over te schrijven, want het betreft allemaal leugens en poses van het slechtste kabinet sinds 1945, bovendien verergerd doordat het vrijwel allemaal domme ijdele personen met media- training betreft, die dus ook nog eens liederlijk gemaakt staan te liegen, als getrainde kermisklanten. (Een Jozias van Aartsen is zo weggelopen uit Marten Toonder's 'Het Slaagsysteem'.)

Eťn ding was wel grappig: De internationale Nederlandse drugsterrorist Hoogervorst (minister, dus medeverantwoordelijk voor het gedoogbeleid, dus een drugsterrorist, buiten Nederland, en zelfs binnen Nederland volgens de Nederlandse wet die hij weigert te handhaven, ondanks zijn ministeriŽle plicht en de vrijheid z'n zeer geringe talenten voor wat anders te gebruiken - en ik verantwoord me graag voor mijn terminologie en redenering voor een Deense rechtbank) loog eens een keer niet gedurende de algemene beschouwingen, in gebarentaal dan, en stak z'n vinger in z'n keel als kotsende corpsbal in reactie op kritiek uit de tweede kamer. Dat was op TV te zien en staat nu in de krant, en schetst het niveau van zo'n ondermaats bestuurschoftje en z'n collegaas uitstekend: Mensen om van te kotsen; tuig; bestuurszwijnen opgetrokken uit ambitie, misdadigheid en hypocrisie, media-getraind en al, op gemeenschapskosten: In Nederland betaal je belasting om de leugenaars die je besturen nog beter te leren liegen voor camera's.

Daarbij: Hoogervorst is niet alleen een drugsterrorist, maar "gelooft ook niet in ME", ondanks het feit dat hij daar geen enkele expertise over heeft, en de ziekte sinds 1992 door de WHO erkend is, en zijn voorganger Borst dat wel deed. Als ik dus een foto kan vinden van deze ellendeling dan komt hij op mijn site: Typisch een Nederbestuurder geschikt voor Diderotse maatregelen, zal ik maar zeggen, en iemand die ik in de toekomstige totalitaire Nederlandse terreurstaat van Balkenende en Donner niet zou mogen haten of verachten, als de ministeriŽle totalitaire gek Donner z'n zin krijgt.

Nu, het spijt me: Ik kan niet anders met mijn natuurlijke morele impulsen. Blauw gekleurd voedsel oogt voor mij even smerig als ministers als Hoogervorst, Donner, Balkenende en Verdonk - allemaal eveneens drugsterroristen: Je handhaaft de wet of niet, tenslotte, of als je 'm niet wilt of kunt handhaven schaf je 'm af - en dat is voor mij, in de termen van dit zooitje uitschot, een kwestie van vanzelfsprekende "waarden-en-normen", en volledig onwillekeurig en automatisch. Honi qui mal y pense.

Daarbij: De meninkjes van zo'n Hoogervorst over ME hebben al tot zelfmoorden geleid onder mensen met ME, en ik houd zo'n ellendeling daar verantwoordelijk voor.

Maarten Maartensz

 

        home - index - top - mail