Nedernieuws        

 

17 december 2004

                                                                 

Philosophical Dictionary  

 

 

Voorzover ik energie heb gaat die voornamelijk in het PD, dat vandaag exact bij de 4,00 MB gearriveerd is. Ik weet van niets dat er op lijkt, en leg in de Introduction ervan uit waarom dat zo is.

Ik ben benieuwd hoeveel het overgeschreven is ondertussen, zonder bronvermelding, maar kan die vraag alleen maar met een goddelijk perspectief beantwoorden, dat ik niet heb, al weet ik wel dat ideeën op mijn site ondertussen in verschillende proefschriften of M.A.-scripties terecht zijn gekomen, wat ik weer weet omdat mij dat, meer of minder duidelijk, herhaaldelijk gemeld is via de e-mail.

Hoe het zij: Ik meen echt dat hooguit 1 op de 10.000 behoorlijk kan redeneren, en dat ik daarvoor schrijf, en dat ik overigens in een armzalige tijd in een armzalig land moet proberen te overleven, tussen een massa yahoos, wellicht in sommige gevallen met goede bedoelingen, maar vrijwel allemaal zonder behoorlijk verstand, zodat het kennelijk al héél wat is als wat ik aan zinnigs te melden heb zónder bronvermelding in de stroom van de menselijke cultuur terecht komt. Tel uw  zegeningen, kortom, want het leven is grotendeels lijden en teleurstellingen.

Maarten Maartensz

        home - index - top - mail