Nedernieuws        

 

9 november 2004

                                                                 

ME - persoonlijk en Nedernieuws

 

 

Mijn gezondheid houdt niet over, en d.w.z. dat ik vnl. in bed lig met pijn in armen en benen en zonder energie. Daar heb ik veel meer ervaring mee dan mij lief is, en het went nog steeds niet, na 26 jaar, afgezien dat ik het makkelijk herken. Het heeft ook helemaal niets met depressiviteit te maken, en mijn eigen beste gissing is nog steeds dat er iets niet in de haak is met mijn energie-systeem, kennelijk op mitochondriaal niveau, waarover "de wetenschap" trouwens veel meer niet dan wel weet, zoals je vrouw je ongetwijfeld beter kan uitleggen dan ik.

Maar goed - Nedernieuws. Ik heb de krant van heden weer bekeken, en "Met het oog op morgen" van gisteren aangehoord, en wat radio heden. Ik vat maar wat samen, want had ook de bedoeling je van hoogste hoogten tot de diepste diepten te leiden - en voeg direkt toe, in deze moorddadige tijden, dat het alleen taalgebruik geldt, namelijk, respectievelijk, dat van Gibbon en dat van Jeej Peej Onze Em Pee.

Eerst echter het laatste Nedernieuws, nog steeds voornamelijk n.a.v. de moord op Van Gogh, en nog wat overige feiten en feitjes, zoals althans gerapporteerd in mijn bronnen.

   ME in A'dam 

Maarten Maartensz

        home - index - top - mail