Nedernieuws        

 

8 november 2004

                                                                 

Van Gogh en - Aboutaleb-met-de-missie

 

 

Als niet-TV-bezitter lees ik wel regelmatig de TV-recensies, zodat ik weet wat mij heden weer bespaard is gebleven. De TV-commentator heden bericht:

"van het uitstekende programma XL van regionale zender AT5. Daarin hield Felix Rottenberg [partij-kameraad en vriend van Aboutaleb] in één, veertig minuten zo goed als ononderbroken camerainstelling, een urgent, bewogen en zeer informatief interview met de Amsterdamse wethouder van integratie Aboutaleb."

Hm. Zou dat weer een voorwendsel zijn voor mij en mijn rechten en belangen geen tijd te hebben? NB: Aboutaleb wordt zo vreselijk belangrijk geacht in Amsterdam dat hij, net als Cohen, "rond de klok" bewaakt wordt, wat per bewaker, leerde de radio mij zaterdag, 750 à 1000 euro per dag kost, dus 2 van mijn maandlonen. Dat moet je waarschijnlijk per dag met drie of vier vermenigvuldigen, vanwege het belang een Aboutaleb in leven te houden (dus: 6 tot 8 maandsalarissen van mij per dag) terwijl iemand als ik 3 1/2 jaar mag bedelen om bescherming bij de gemeente Amsterdam vanwege terreur van Amsterdamse harddrugshandelaren, en als antwoord alleen leugens, smaad, chicanes en hoon ontving en ontvangt van de gemeentelijke bestuurders van Amsterdam.

Het is niet voor niets dat de opening van mijn site sinds 1996 onveranderd is:

"If we believe in absurdities, we shall commit atrocities." Voltaire.

Wie gelooft dat Cohen, Aboutaleb, Oudkerk, en alle overige beroeps-carrièremakers in de politiek niet in absurditeiten geloven heeft of geen hersens of hun proza nooit met een koel brein beschouwd. Maar het is waar dat er oneindig veel vormen van absurditeit en leugenachtigheid zijn tegen één unieke waarheid.

     Van Gogh 

Maarten Maartensz

        home - index - top - mail