Nedernieuws        

 

2 november 2004

                                                                 

ME - persoonlijk

 

 
k heb vandaag vnl. in bed gelegen en geen krant gekocht, en je hebt gisteren een mail gekregen mede aan B&W.

Over mijn zelfmoord hoef je je nog niet ongerust te maken, maar ik richt me, naar mijn inschatting, echt tot de gelijkwaardigen van SS'ers, op zijn best, want SS'ers kan je in meerderheid althans zeker idealisme toeschrijven, hoe ziek ook, en het excuus dat ze al in een terreurstaat leefden. Merk ook op dat ik mij de afgelopen 4 jaar - weer eens - tot alles en iedereen in Amsterdam gewend heb: advocaat-generaal, rechter, Openbaar Ministerie, commissarissen van politie, burgemeesters, GGGD, SD etc. ad nauseam.

Ook is het een elementair feit dat ik sinds 1991 - vanwege dat telefoongesprek met de gemeente-advocaat Lisser - honderden keren aan honderden Amsterdamse ambtenaren heb gevraagd of zij meenden dat zij persoonlijke verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid hadden. Het antwoord was altijd een combinatie van keiharde ontkenning en aanzienlijke verbazing dat ik überhaupt een dergelijke vraag kon stellen.

En de grote meerderheid gelooft dit ongetwijfeld ook: Hun moraal is identiek met conformisme. Wie doet wat de baas of leider wil of zegt is Goed; wie dat niet doet niet; en wie geen collega of familielid is sowieso minderwaardig.

Daarbij zijn zeer velen behoorlijk evident sadistisch, zoals ik vele keren heb meegemaakt: Ze vinden het leuk dat iemand die niet is als zij pijn lijdt en geterroriseerd wordt. Kortom: De doorsnee beestachtigheid van de gemiddelde medemens is véél grote dan mensen met een achtergrond en genen als wij geneigd zouden zijn aan te nemen.

 
En ik denk ook dat diverse van de meesters in het recht die ik tentoon wil stellen gewoon mafiosi zijn, en i.h.b. mr. Maureen Sarucco en mr. Piet Segers. (De eerste "hoofd veiligheid" en de tweede een opperhoofd van de Bouw- en Woningdienst, wat volgens mij één groot mafia-orgaan is, omdat dit de beste mogelijkheden biedt geld wit te wassen; informatie over beleggen in huizen te krijgen; drugs te smokkelen; en drugshandelaars te vestigen. En NB: Als Shell het grootste bedrijf van Nederland is, dan is de drugs-mafia het één na grootste, gewoon allebei in omzet-cijfers. En in de drugshandel zijn er geen controles van de belastingdienst, en alle winsten netto, belastingvrij, en veel hoger dan elders.)

Nog wat: Segers is een evidente sadist. Hij heeft me drie jaar lachend voorgehouden dat ik een leugenaar was over de gaten in de schoorsteen, de vergassing en de drugshandel: hij heeft een vordering van 8 miljoen gulden op me gesteld ca. 1997, wat ik zeer bedreigend vond; hij heeft me laten bedreigen door een debiel beestmens in een bewakersuniform:

"Ik krijg jou wel, vuile klootzak. Kijk maar uit!"

en hij heeft het uiterlijk van Bram Peper.

Maarten Maartensz

 

        home - index - top - mail