Nedernieuws        

 

17 oktober 2004

                                                                 

De Tokkies  

 

 

De laatste maanden zijn in deze heilsstaat van Hazes en Brood de Tokkies groot geworden, zijnde een familie van aso's die zo gruwelijk lelijk, grof, en asociaal zijn dat ze ermee op TV komen tegen grote gages; de steun van Emile Ratelband hadden; een vrijstaand huis hebben gekregen van een vastgoedmakelaar om ze maar gelukkig te laten wezen in hun aso-zijn; nieuw in de kleren zijn gestoken door "Story" etc.

Het zijn uiterlijk monsterlijke mensen, maar daar geheel zelf voor
aansprakelijk, want hun gigantische vetlagen en gruwelhoofden zijn het resultaat van 25 jaar zuipen, snuiven etc.

Mocht je geÔnteresseerd zijn in fotoos of rapportages van opnieuw een stel Nederhulpbehoevenden die wel geholpen worden, anders dan ik, uiteraard omdat NeerlanderthaliŽ grote behoefte aan Tokkies heeft en geen enkele aan mij, dan verwijs ik je naar het internet.

Het beeldmateriaal is heel overtuigend, en geeft een goed beeld van het ideaaltype van de moderne modale Neerlander, en ook waar het gemiddelde naar tendeert. (In dit verband is Gibbon over barbaren van allerlei soort - Hunnen, Alemanni, Gothen, Franken, Bataven - heel instructief, want de Tokkies zijn van alle tijden, en altijd en overal in de meerderheid.)

Maarten Maartensz

 

        home - index - top - mail