Nedernieuws        

 

12 oktober 2004

                                                                 

Ruud the ass-grabber      

 

 

Zoals ik je eerder meldde is hij vrijgepleit van ass-grabbing, al vermoed ik dat het onterecht is.

Het is wat vreemd dat ik in het Nedernieuws (krant en radio) alleen over zijn opinies over Anne Frank hoor, terwijl ik 'm eergisteren weer op de BBC-WS hoorde, weer in dat belabberde steenkolen-Engels, en weer over Dafur, waar hij en Jan Pronk Srebenica aan het herhalen zijn met z'n tween, en zonder Nedermedia.

In ieder geval: Het moorden gaat gewoon door, en de Nederlanders onderhandelen vrolijk verder, ongetwijfeld tegen een uursalaris dat mijn maandinkomen ver overtreft, met als enig resultaat meer moorden.

Ik zeg niet dat het makkelijk is daar iets tegen te doen, maar wel dat Pronk en Lubbers daar geheel niet geschikt voor zijn, was het alleen al vanwege dat volkomen debiele "Engels" dat ze spreken, en waar geboren Afrikanen volgens mij een tolk voor nodig hebben.

Maar misschien is dat wel het geheim van hun diplomatiek succes: Niemand die durft te zeggen dat ze onbegrijpelijk zijn. NB: Zelfs wie hun Engels verstaat is nauwelijks iets meer opgeschoten dan de duiding van politiek kunstproza als

"Ent nauw duh bal lijs in dr kurner"

of

"Duh joenijtit neesjens hes diesijdit toe gif duh grien leit".

Dit was Pronk gevolgd door Lubbers, authentiek en waarachtig geciteerd.

Maarten Maartensz

 

        home - index - top - mail